KQZ del me rezultate për Kuvend Komunal – Ja lista e plotë e asamblistëve në Malishevë

Dje KQZ ka publikuar rezultatet përfundimtare për kuvend komunal.

Nga rezultatet e shpallura Nisma prin me 11 asamblist, PDK me 9 asamblist, LDK me 6, VV me 4 dhe AAK me vetëm 1 asamblist.

Linku ku gjinden të gjitha rezultatet: http://www.kqz-ks.org 

Ja kush janë emrat e asamblistëve: