Kosovarët ikin drejtë Shqipërisë edhe në 10-vjetorin e Pavarësisë (Foto)

Përderisa shumë figura të rëndësishme të jetës politike dhe kulturore kanë vendosur që të vizitojnë Kosovën në 10-vjetorin e Pavarësisë, kosovarët siç duket janë orientuar që këtë ditë ta kalojnë në shtetin e Shqipërisë.

Në mëngjesin e datës së 17 shkurtit janë parë shumë vetura të cilët janë drejtuar për në kufirin me Shqipërinë. Nga pamjet të cilat janë bërë në Vërmicë, shihen kolona të gjata të veturave, anipse në Kosovë po shënohet një përvjetor historik, siç është ai i shpalljes së Pavarësisë.