Kosova ka 2961 dëshmorë të kombit

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës është miratuar raporti me listën e numrit të dëshmorëve të kombit, të luftës së UÇK-së.

Sipas listës aktuale numri i dëshmorëve të kombit është 2961.

“Është miratuar edhe raporti me listën e numrit të Dëshmorëve të Kombit, sipas shënimeve të ofruara nga puna e Komisionit Qeveritar për njohjen e statusit të pjesëtarit, veteranit, invalidit dhe dëshmorit të Luftës së UÇK-së. Numri i dëshmorëve të kombit, sipas listave aktuale është 2961”, thuhet në njoftimin e Qeverisë së Kosovës.