Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kosova drejt kolapsit Energjetik – Malisheva Press

Kosova drejt kolapsit Energjetik

Oda e Afarizmit Të Kosovës (OAK) sot organizon konferencën “Kosova drejt kolapsit Energjetik”.

Folës në konferencë do të jenë Hamdi Malushaj, drejtor i sektorit energjetik në OAK dhe Ismet Mulaj, drejtor ekzekutiv i OAK-ut.

Konferenca mbahet në Odën e Afarizmit të Kosovës, duke filluar nga ora 11:00.