Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna shpallë konkurs për Teknik të Pyllit (dokument) – Malisheva Press

Komuna shpallë konkurs për Teknik të Pyllit (dokument)

Komuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria për Bujqësi,Pylltari dhe Zhvillim Rural ka shpallur konkursin përmes së cilit kërkohet rekrutimi i një Tekniku të Pyllit

Konkursi është shpallur me 3 korrik dhe afat ipër aplikim është 15 ditë nga dita e shpalljes së tij.

Kushtet e kërkuara janë:

Kushtet: Shkolla e mesme .

Përvojë pune: E preferushme.

Koeficenti: 5.5.

Përshkrimi i detyrave të punës:

1.Ndihmon dhe raporton pergjegjesin e Nj.P.K, në planifikim të punëve të shfrytëzimit të pyjeve

2.Zbaton punën në teren përcj. dok. Vulët e transportit

3.Volos trungjet në pyjet publike dhe private dhe pjesen në vulosjen e trumgj, në shtigjeve, ruget pyjore etj.

4.Organizon dhe realizon kërkesat për produkt jodrusor

5.Harton raportet javore, mujore vjetore

Të gjithë të interesuarit që deshirojnë të aplikojnë në këto vende të punës janë të obliguar që t’i marrin dhe dorëzojnë aplikacionet në Zyren për pritjen e palëve të KK- Malishevë.Aplikantet janë të obliguar që t’i parashtrojnë edhe këto dokumente: diplomen e shkollimit,Vërtetimin mbi përvojen në punë.Konkursi do të mbetët i hapur 15 ( pesëmbdhjetë ) ditë nga dita e shpalljes së tij në të përditshmen:”Epoka e re’’ dhe në tabelë të shpalljeve të KK- Malishevë

https://kk.rks-gov.net/malisheve/getattachment/590bdeae-c236-49ab-a2dd-aa53d4bb8a98/Per-plotesimin-e-vendit-te-punes-DBPZHR-sektori-i-.aspx