Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna publikon listën e uzurpatorëve në Malishevë (Dokument) – Malisheva Press

Komuna publikon listën e uzurpatorëve në Malishevë (Dokument)

Komuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë, ka publikuar një listë prej 199 personave të cilët konsiderohet se kanë uzurpuar prona të palujtëshme të Komunës së Malishevës. Në këtë njoftim të Komunës të publikuar në ueb faqe bëhet e ditur se këto lista janë përpiluar nga regjistri i lëndëve për uzurpime, që gjendet në Shërbimin Pronësor të Drejtorisë për Gjeodozi, Kadastër dhe Pronë. Në këtë listë janë paraqitur emrat e personave që kanë uzurpuar pronat që nga viti 1999 deri në vitin 2018.

Më poshtë keni dokumentin e publikuar: