Komuna e Malishevës shpallë ofertë për trajner të Kurikulit (Dokument)

Komuna e Malishevës përkatësisht Drejtoria për Arsim dhe Edukim në Malishevë ka shpallur ofertë për angazhimin e kryetrajnerëve dhe trajnerëve sipas fushave të Kurikulit të ri të Kosovës. Realizimit të planit të veprimit për zhvillimin profesional të mësimdhënësve.

Më poshtë keni dokumentin e shpalljes zyrtare nga Komuna: