Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna e Malishevës shpallë konkurs për vozitës (Dokument) – Malisheva Press

Komuna e Malishevës shpallë konkurs për vozitës (Dokument)

Komuna e Malishevës, gjegjësisht drejtoria e shërbimeve publike ka shpallur konkurs për pranimin e një vozitësi për kryerjen e nevojave të administratës dhe personelit të komunës.

Në shpalljen publike të bërë nga komuna janë përcaktuar afatet dhe kushtet e pranimit për kandidatët potencial të cilët aplikojnë për pozitën në fjalë. Konkursi është shpallur dje dhe do të qëndroj i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Më poshtë keni njoftimin e plotë të Komunës: