Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna e Malishevës shpallë konkurs për përkrahje financiare në fushën e kulturës dhe sportit (Dokument) – Malisheva Press

Komuna e Malishevës shpallë konkurs për përkrahje financiare në fushën e kulturës dhe sportit (Dokument)

Komuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria për Kulturë, rini dhe sport, ka shpallë konkurs për përkrahjen financiare të projekteve në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit. Në shpalljen publike të komunës, ftohen gjitha organizatat joqeveritare të sferës së kulturës, rinisë dhe sportit të cilat janë aktive dhe zhvillojnë aktivitetet e tyre në komunën e Malishevës, të aplikojnë për të fituar nga ky projekt financiar.

Më poshtë keni konkursin e shpallur nga Komuna e Malishevës: