Komuna e Malishevës shpallë konkurs për 28 drejtor të shkollave (Dokument)

Komuna e Malishevës, përmes ueb faqes zyrtare të saj ka shpallur konkurs për pranimin e 28 drejtorëve në shkollat fillore të mesme të ulëta të komunës së Malishevës. Në njoftimin zyrtarë të komunës janë të cekura shkollat në të cilat janë vendet e lira për drejtorët, kriteret e nevojshme për aplikim, si dhe afati i konkurrimit që ka filluar dje me datë 05.06.2018 dhe që do të zgjatë deri me datë 19.06.2018.

Më poshtë e gjeni konkursin e plotë të shpallur nga Komuna: