Komuna e Malishevës shpallë Klubin, sportisten dhe trajnerin e vitit 2017

Me: 29.12.2017 Komuna e Malishevës shpalli më të mirët për vitin 2017
Klubi i atletikës “Malisheva” i rrëmbeu të gjitha
Arbnore Berisha sportistja e vitit
Klubi i Atletikës “Malisheva” klubi i vitit
Adrian Mazreku trajneri i vitit.