Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna e Malishevës rishpallë konkursin për një shofer (Dokument) – Malisheva Press

Komuna e Malishevës rishpallë konkursin për një shofer (Dokument)

Komuna e Malishevës gjegjësisht Drejtoria për Administratë të Përgjithshme sot ka rishpallur konkursin për pozitën e një shoferi i cili do të vozitë veturat zyrtare të administratës komunale dhe zyrtarëve komunal sipas detyrave dhe punës së tyre.

Kujtojmë se për pozitën në fjalë javë më parë ishte shpallur konkursi i rregullt dhe nuk ka pas asnjë njoftim zyrtarë nga komuna si ka shkuar procedura e konkurrimit dhe pse është dashtë të rishpallët konkursi përsëri. Pra nuk është raportuar për asnjë parregullsi e cila do të detyronte komunën të rishpallë konkursin për pozitën e njëjtë.