Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna e Malishevës problem me web faqen zyrtare – Malisheva Press

Komuna e Malishevës problem me web faqen zyrtare

Tash e disa ditë web faqja e Komunës së Malishevës nuk është funksionale. Këtë e ka bërë të ditur edhe vet zyra për media dhe komunikim e Komunës. Komuna është shprehur se kjo nuk është për fajin tone ngase problem me web faqet kanë edhe komunat e tjera. Deri në rregullin e këtij problemi të gjithë qytetaret do të njoftohet nëpërmjet faqes së Komunën në facebook.

Më poshtë e keni njoftimin e plotë të Komunë së Malishevës./mp/