Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna e Malishevës ka shpallur konkurs për pranimin e 21 mësimdhënësve (Dokument) – Malisheva Press

Komuna e Malishevës ka shpallur konkurs për pranimin e 21 mësimdhënësve (Dokument)

Komuna e Malishevës gjegjësisht Drejtoria për Arsim dhe Edukim, ka shpallur konkursin e rregullt për pranimin e mësimdhënësve në vitin shkollor 2018-2019. Konkursi i shpallur dje do të jetë i hapur deri me datën 08.08.2018. dhe në dokumentin e bashkangjitur gjenden pozitat për të cilat është shpallur konkursi, si dhe kriteret për aplikim.

Më poshtë konkursi i plotë: