Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuna e Malishevës hap konkurs për pedagog në këto shkolla (Dokument) – Malisheva Press

Komuna e Malishevës hap konkurs për pedagog në këto shkolla (Dokument)

Komuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria për Arsim dhe Edukim (DKAE) ka shpallur konkurs për pranimin e tre pedagogëve në këto shkolla: SHFMU” Vesel Pagarusha” në Pagarushë, SHFMU” Ganimete Tërbeshi” në Astrazup, SHFMU” Ruzhdi Xhyliqi” në Marali, në SHFMU” Salih Bytyçi” në Shkozë dhe SHMU “Emin Duraku” në Dragobil.

Konkursi i shpallur në ueb faqen zyrtare të komunës do të jetë i hapur deri me datë 31 janar 2018, thuhet në njoftimin zyrtarë të komunës.

Më poshtë gjeni të bashkangjitur konkursin e plotë dhe kriteret për aplikim.