Kompletohet lista e pjesëmarrësve në Euro 2016

eurro2015

Suedia dhe Ukraina janë kombëtaret e fundit që kanë siguruar kualifikimin për Euro 2016.

Në listën e mëposhtme janë të gjitha kombëtaret e kualifikuara për Evropianin që do të mbahet në Francë:

 • Franca
 • Anglia
 • Çekia
 • Islanda
 • Austria
 • Irlanda e Veriut
 • Portugalia
 • Spanja
 • Zvicra
 • Italia
 • Belgjika
 • Uellsi
 • Rumania
 • Shqipëria
 • Gjermania
 • Polonia
 • Rusia
 • Sllovakia
 • Kroacia
 • Turqia
 • Hungaria
 • Irlanda
 • Suedia
 • Ukraina