Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Komuniteti shkollor në Malishevë i shqetësuar për mungesën e librave shkollorë – Malisheva Press

Komuniteti shkollor në Malishevë i shqetësuar për mungesën e librave shkollorë

komuna

Të thirrur nga Drejtoria e Arsimit në Malishevë, dje është mbajtur mbledhja me Aktivin e Drejtorëve.

Drejtori Avdi Morina para Aktivit të Drejtorëve pasqyroj angazhimet e Drejtorisë së Arsimit për ditët e para të punës së procesit edukativo arsimor.

Nga të pranishmit u diskutuan kërkesa  të cilat menaxhmenti shkollor kërkon,  të i realizoj për të plotësuar nevojat e shkollave dhe komunitetit shkollor.

Një nga kërkestat që drejtorët e shkollave e paraqitën ishte shqetësimi rreth furnizimit të vonuar me libra për nxënësit në komunën e Malishevës . Pra kanë  kaluar më shumë se dy javë dhe ende nuk janë kryer furnizimet me libra falas për nxënësit e komunës së Malishevës.

Nga të pranishmit u diskutuan edhe aspekte të tjera të zhvillimeve edukativo arsimore në komunën e Malishevës.