Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Klubi i Atletikës “Malisheva” shënon rekorde shtetërore (Foto) – Malisheva Press

Klubi i Atletikës “Malisheva” shënon rekorde shtetërore (Foto)

Klubi i Atletikës “Malisheva” fitues i mitingut të tretë të hapur. Në mitingun e tretë të hapur që zhvillua me: 06.07.2017 në stadionin Olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë klubi i atletikës “Malisheva” fitoi 12 medalje: 7 të arta 4 të argjenda dhe 1 të bronzt. Në këtë garë atletët vendosën tri rekorde shtetërore dhe 4 rekorde personale.

 1. Albulena Berisha vendosi rekord të ri të Kosoves ne disiplinën 300 m në kategorinë U 12 me rezultat 51.21
 2. Ideal Mazreku vendosi rekord të ri të Kosovës në disiplinën 600 m me rezultat 1.42.08
 3. Erblin Mazreku vendosi rekord të ri të Kosovës për grupmoshën U 14 në disiplinën e gjyles me rezultat 7.70

Fituesit e tjerë:

 1. Albulena Berisha vendi i parë 300 m U 12
 2. Lorent Mazreku vendi i parë 60 m U 12
 3. Ideal Mazreku vendi i parë 600 m U 14
 4. Erblin Mazreku vendi i parë Gjyle U 14
 5. Lek Mazreku vendi i parë 300 m U 16
 6. Merlinda Kryeziu vendi i parë kercim së gjati
 7. Merlinda Kryeziu vendi i parë trehapsh
 8. Albulena Berisha vendi i dyte 60 m U 12
 9. Lorent Mazreku vendi i dyte 300 m U 12
 10. Samir Palushi vendi i dytë 300 m U 14
 11. Grevist Bytyqi vendi i dytë 400 m
 12. Samir Palushi vendi i tretë 100 m U 14