Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Klubi i Atletikës “Malisheva” po vazhdon përgatitjet në Ulqin (Foto) – Malisheva Press

Klubi i Atletikës “Malisheva” po vazhdon përgatitjet në Ulqin (Foto)

Klubi i Atletikës “Malisheva” po vazhdon përgatitjet në Ulqin. Me datë: 03.01.2018, Klubi i Atletikës “Malisheva” udhëtoi për përgatitjet dimërore në Ulqin, ku do të qëndrojnë deri me 14.01.2018. krejt kjo sipas trajnerit të klubit po bëhet që të gjithë atletët të jenë në formën e duhur dhe në përgatitje konstante për sezonin e ri të garave të atletikës dhe për turnet të ndryshëm.