Klubi i atletikës “Malisheva” korri fitore në kampionatin Ballkanik (Foto)

Arbnore Berisha dhe Luljeta Shala nënkampione ballkanike në konkurrencën ekipore në gjysmëmaratonë Atletet Luljeta Shala nga KA “Llapi” dhe Arbnore Berisha nga KA “Malisheva” përfaqësuan Kosovën në Kampionatin Ballkanik të gjysmëmaratonës që u mbajt në Prishtinë me 14.05.2017 ku arritën të plasohen në vendin e dytë Në këtë garë atletët e klubit të atletikës “Malisheva” fituan edhe dy medalje në vrapimin 2 km

  1. Fortesa Berisha vendi i pare
  2. Albulena Berisha vendi i tretë