Klubi i Atletikës “Malisheva” fitues i mitingut të hapur me 22 medalje dhe 2 rekorde shtetërore (Foto)

Të dielën me 15.04.2018 në Stadiumin Olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë është mbajturmitingu i parë i hapur, ngjarje sportive kjo e cila ishte shumë e suksesshme për Klubin e Atletikës “Malisheva” ku atletët fituan gjithsej 22 medalje 9 të arta 8 të argjenda 5 të bronzta. Po ashtu në këtë miting atletët nga Malisheva arritën edhe dy rekorde shtetërore sa i përket garave të atletikës.

Më poshtë keni tabelën e rezultateve, si dhe fotot nga kjo ngjarje: