Klubi i Atletikës “Malisheva” fitues i krosit të bardhë me 9 medalje (Foto)

Të dielën me datë 04.02.2017 në parkun e Gërmisë në Prishtinë u zhvillua krosi i bardhë ku atletët nga Malisheva dominuan garën duke fituar gjithsejtë 9 medalje, përfshirë këtu 3 medalje të arta, 2 të argjenda dhe 4 të bronzta.

Atletja, Arbnore Berisha zuri vendin e parë  në garën 6000m seniore

Atleti, Lek Mazreku po ashtu zuri vendin e parë në 2000m U 16

Atleti, Lorent Mazreku u rendit i pari në vrapimin 500 m U 12

Ndërsa medalje tjera fituan edhe atletët:

Albin Hoti vendi i dytë 4000 m U 20

Olti Bytyçi vendi i dytë 1500 m U 14

Fortesa Berisha vendi i tretë 1500 m U 16

Besian Berisha vendi i tretë 500 m U 12

Arlind Morina vendi i tretë 4000 m U 20

Fatlum Berisha vendi i tretë 1500 m U 14.