Klubi i Atletikës “Malisheva” fitues i Kampionatit të Kosovës në kros me 8 medalje

Me 29.10.2017 në parkun Karagaçi në Pejë u zhvillua Kampionati i Kosovës në kros. Në këtë garë Klubi i Atletikës “Malisheva” doli fitues me gjithsej 8 medalje 3 të arta 4 të arxhenda dhe 1 të bronztë.

Fituesit:

1.Albulena Berisha vendi i parë 500 m U 12

2.Fortesa Berisha vendi i parë 1500 m U 16

3. Arbnore Berisha vendi i parë 8000 m

4. Sahit Palushi vendi i dytë 1000 m U 14

5. Lorent Mazreku vendi i dytë 600 m U 12

6. Drilon Mazreku vendi i dytë 500 m U 10

7. Albin Hoti vendi i dytë 4000 m U 18

8. Samir Palushi vendi i tretë 1000 m U14