Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Klubi i Atletikës “Malisheva” fitoi 8 medalje në Kampionatin e juniorëve (Foto) – Malisheva Press

Klubi i Atletikës “Malisheva” fitoi 8 medalje në Kampionatin e juniorëve (Foto)

Me datë: 16-17.09.2017 në studionin Olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë u zhvillua kampionati individual i Kosovës për junior-e, në këtë garë Klubi i Atletikës”Malisheva” fitoi 8 medalje 2 të arta, 5 të argjenda dhe 1 të bronztë.

Fituesit janë:

  1. Albin Hoti vendi i parë 3000 m
  2. Arlind Morina vendi i parë 5000 m
  3. Merlinda Kryeziu vendi i dytë kërcim së gjati
  4. Merlinda Kryeziu vendi i dytë kërcim trehapësh
  5. Merlinda Kryeziu vendi i dytë kërcim së larti
  6. Albin Hoti vendi i dytë 1500 m
  7. Arlind Morina vendi i dytë 3000 m
  8. Lek Mazreku vendi i tretë 200 m