Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Klubi i atletikës “Malisheva” fitoi 5 medalje në vrapimin e Pavarësisë (Foto) – Malisheva Press

Klubi i atletikës “Malisheva” fitoi 5 medalje në vrapimin e Pavarësisë (Foto)

Me 17.02.2018 në Junik u mbajt vrapimi i Pavarësisë që u organizua nga Federata e Atletikës së Kosovës, Komuna e Junikut dhe Klubi i Atletikës “Juniku”.
Në këtë garë morën pjesë atlet nga Shqipëria, Maqedonia dhe të gjitha Klubet e Kosovës,
Atletët nga Malisheva fituan 5 medalje: 1 të art, 2 të argjenda dhe 2 të bronzta.