Klubi i Atletikës “Malisheva” fitoi 5 medalje në Kampionatin Kombëtar të mbajtur në Elbasan (Foto)

Me: 11.04.2018 u mbajt Kampionati Kombëtar për grupmoshën U 16, atletët nga Malisheva fituan 5 medalje: 2 të arta, 2 të argjenda dhe 1 të bronztë
1. Lek Mazreku vendi i parë 400 m 54.56
2. Ideal Mazreku vendi parë 1000 m 3.02.93
3. Lek Mazreku vendi i dytë 100 m 12.23
4. Erblin Mazreku vendi i dytë gjyle 9.23
5. Sahit Palushi vendi i tretë 1000 m 3.13. 25
Trajneri Adrian Mazreku pret disa rekorde këtë vit nga atletët e tij.