Klubi i atletikës “Malisheva” fitoi 5 medalje në kampionatin individual të Kosovës për senior (Foto)

Me: 02-03.06.2018 në stadionin olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë Federata Atletike E Kosovës organizoi kampionatin individual të Kosovës për kategorinë e senioreve ku klubi i atletikës “Malisheva” fitoi 5 medalje: 1 të artë dhe 4 të ergjenda
Fituesit
1. Merlinda Kryeziu vendi i parë kërcim së larti
2. Arbnore Berisha vendi i dytë 1500 m
3. Merlinda Kryeziu vendi i dytë kërcim së gjati
4. Arbnore Berisha vendi i dytë 3000 m
5 Merlinda Kryeziu vendi i dytë kërcim trehapsh.