Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kjo është lista e kandidatëve të Vetëvendosjes për Kuvendin Komunal në Malishevë – Malisheva Press

Kjo është lista e kandidatëve të Vetëvendosjes për Kuvendin Komunal në Malishevë

Lëvizja Vetëvendosje Qendra në Malishevë, nëpërmjet faqes zyrtare në facebook, ka bërë publike listën për e kandidatëve për asamblen komunale që do të garoj në zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

Më poshtë e gjeni postimin dhe listën e plotë të Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Malishevë:

Të Dashur Qytetarë të Komunës së Malishevës,

Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra në Malishevë e rrethuar me njerëz që e duan ndryshimin, që kanë vullnet për të përfaqësuar interesat publike është e vendosur që me 22 tetor Malishevën të ja kthej qytetarëve të saj.
Në listën tonë të kandidatëve për Kuvendin Komunal janë të përfshirë personalitete nga të gjitha profilet, profesionet dhe nga të gjitha grupmoshat.

Më poshtë gjeni listën me 34 kandidatët:

Adem Berisha, Veteran, Menaxher i Emergjencave
Kandidat për Kryetar të Komunës

1. Alban Krasniqi – Veteran, Ekonomist aktualisht Kordinator i Qendrës
2. Jetmire Vrenezi – Inxhiniere e ndërtimtarisë, asambleiste
3. Valon Hoti- Jurist, asambleist
4. Behie Sertolli – Mësimdhënëse, asambleiste
5. Muhamet Bytyçi – Student i masterit në Shkencat Politike, ish asambleist
6. Isuf Buzhala – Profesor i Gjuhës Frënge
7. Agnesa Kastrati – Studente e masterit në Filozofi
8. Driton Morina – Inxhinier i teknologjisë ushqimore
9. Arsim Krasniqi – Master në Politika të BE-së
10. Hidajete Mazreku – Ekonomiste, veprimtare e shoqërisë civile
11. Astrit Morina- Student në master për Ekonomi
12. Mentor Halilaj – Ekonomist
13. Edona Paçarizi – Arkitekte
14. Besnik Gegaj – Profesor i Gjuhës Angleze dhe Jurist
15. Femi Kryeziu -Veteran dhe udhëheqës i një kompanie ndërtimi
16. Mile Krasniqi – Ekonomiste
17. Bajram Thaçi – Jurist
18. Ali Sahiti – Ekonomist dhe merret me afarizëm
19. Shukrije Elezi – Studente e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe
20. Ilaz Krasniqi – Veteran, Veprimtar në fondin “Vendlindja Thërret”
21. Femi Gashi – Veteran, Mësimdhënës
22. Kaltrina Gashi – Juriste
23. Safet Kelmendi – Mësimdhënës
24. Lulzim Mazreku – Student i masterit në Shkencat e Sigurisë
25. Mirlinda Zulfaj – Studente e Transportit dhe Komunikacionit
26. Mentor Krasniqi – Jurist
27. Faton Elshani – Murator
28. Edonë Hoxha – Ekonomiste
29. Naser Krasniqi – Ekonomist
30. Premton Kryeziu – Pedagog
31. Biondina Kastrati – Studente e Pedagogjisë
32. Taulant Kryeziu – Student i masterit në Juridik
33. Hidajet Krasniqi – Student i masterit në Histori
34. Ali Dashefci – Punëtor në një kompani ndërtimi