Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kjo është gjendja neveritëse në tualetet e Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë (Video) – Malisheva Press

Kjo është gjendja neveritëse në tualetet e Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë (Video)

Në redaksinë e Malishevapress një lexues i yni ka dërguar një video ku shihet pamje të neveritshme në tualetet e Gjimnazit “Hamdi Berisha” Në Malishevë.  vlen të theksohet se papastërtia në objektet publike, e sidomos problemet me tualetet dhe nyet sanitare, vazhdojnë të jenë problem shumë serioz në komunën e Malishevë. Pamje të tilla skandaloze kemi publikuar shumë herë, por që institucionet gjegjëse nuk kanë marrë masat e duhura për sanimin e këtij problemi.