Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kjo është gjendja e rrugës në fshatin Lladroc (Foto) – Malisheva Press

Kjo është gjendja e rrugës në fshatin Lladroc (Foto)

Kjo është gjendja e rrugës në fshatin Lladroc. Është ora 9:30 dhe ende rruga është e bllokuar nga bora dhe akulli dhe nuk shihet asnjë makinë duke qarkulluar. Kompania përgjegjëse për pastrimin e rrugëve si duke e konsideron punë të kryer pastrimin e rrugëve sidomos tash kur është fundi i sezonit të dimrit.

Banorët e fshatit Lladroc vazhdimisht në sezonin dimëror e kenë sfidë vështirësinë e qarkullimit për shkak të terrenit të vështirë të rrugëve të fshatit. Madje në shumicën e rasteve janë ata të cilët vullnetarisht organizohen për hapjen e rrugëve të fshatit pasi që kompanitë gjegjëse çdoherë janë neglizhente dhe të papërgjegjshme në punën e tyre. Në disa lagje të fshatit situata qëndron akoma më e vështirë nga trashësia e borës dhe akullit.