Këto janë dokumentet nga ‘pazaret’ e djemve të Mustafës me Mishkoviqin

foto skandal

Deputeti Glauk Konjufca, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje në një konferencë për media dje ka buklikuar një skandal që lidhet direkt me djemtë e kryeministrit Isa Mustafa, të cilët u bë e ditur se importojnë pjesë nga Mishkoviqi, raporton QdheQ.

Dokumentet e mëposhtme argumentojnë lidhjen e kontratës mes kompanisë së djemve të Isa Mustafës, “MAKCAR L.L.C” dhe kompanisë së Mishkoviqit  “DELTA MOTORS DOO”.

Ne kemi publikuar vetëm disa nga faturat e këtyre shit-blerjëve pasiqë një dokument i plotë përmban qindra faqe.

djemtë e Isa Mustafësdjemtë e Isa Mustafësdjemtë e Isa Mustafësdjemtë e Isa Mustafës

/QdheQ