Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Këto janë disa nga kushtet e Listes Srpska për koalicionin qeverisës – Malisheva Press

Këto janë disa nga kushtet e Listes Srpska për koalicionin qeverisës

Përfaqësuesit politikë serbë e kanë rritur pazarin për të qenë pjesë ose për të përkrahur koalicionin qeverisës në Kosovë, transmeton Koha.net.

Të paktën kështu njoftojnë sot medie të Beogradit.

Formimi i Asociacionit të Komunave serbe, pjesëmarrja e serbëve në institucione me kapacitet më të madh, formimi i komunave të reja me shumicë serbe si dhe garancitë se pa përfaqësues të serbëve nuk do të shkelet mbi pasurinë që u takon atyre, janë vetëm disa nga kërkesat e Listës Srpska e cila do t’i paraqesë para politike nëse fare arrihet marrëveshja për koalicionin.

Këto janë “linjat e kuqe” që sipas “novostionline” i ka bërë sot publike Lista Srpska.