Këto fshatra të Malishevës gjatë tri ditëve të ardhshme do të kenë ndërprerje rrymës

largea_rryma1404141677Duke filluar që nga sot dhe për tri ditët në vazhdim vendbanimet Carrallukë, Drenoc, Vërmicë, Malishevë, Shkarashnikë dhe Tërpezë e ulët, do të mbesin pa energji elektrike shkaku i punimeve që KEDS-i është duke i bërë në riparimin e rrjetit energjetik.