Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Këto fshatra të Malishevës sot gjatë dy orëve nuk do të kenë rrymë – Malisheva Press

Këto fshatra të Malishevës sot gjatë dy orëve nuk do të kenë rrymë

212969.jpg Gluehbirne / electric light bulb ||rights=RM

KEDS njofton se sot në NS 35/10 Malisheva do të ketë ndërprerje emergjente të daljes 10kV Bellanica nga ora 11:00 deri në orën 13:00

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Kjo shkyçje do të realizohet për shkak të rregullimit të ndërprerësit të fuqisë./KosovaPress/