Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Këta janë personat e punësuar në sektorin e arsimit në Komunën e Malishevës (Dokument) – Malisheva Press

Këta janë personat e punësuar në sektorin e arsimit në Komunën e Malishevës (Dokument)

Sot, edhe zyrtarisht Komuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria për Arsim dhe Edukim në Malishevë ka publikuar listën prej 20 personave të cilët janë punësuar si mësimdhënës në shkollat fillore të Komunës së Malishevës.

Procesi mësimor për vitin e ri shkollor fillon ditën e hënë me datë 3 shtator dhe ende edhe sot po vazhdojnë punimet në disa shkolla edhe pse në anën tjetër DKAE ka bërë të ditur se janë gati për të filluar vitin e ri shkollor.

Më poshtë gjeni listën e publikuar të mësimdhënësve të pranuar: