Kështu u pritë Nisma mbrëmë në fshatrat Lladroc dhe Senik (Foto)

Kryetari aktual i komunës dhe kandidati i kësaj partie edhe për një mandat tjetër, Ragip Begaj, së bashku me  stafin e tij dhe kandidat tjerë për asamble, mbrëmë kanë vazhduar fushatën e tyre në fshatrat Lladroc dhe Senik. Ata kanë kërkuar mbështetjen e banorëve të këtyre fshatrave edhe për një mandat tjetër qeverisës të Nismës në Malishevë.

Më poshtë keni postimin e plotë të Nismës: