Kështu përshëndeten deputetët e PDK-së me shefin e Listës Serbe (Foto)

Slavko Simiq i Listës Serbe është parë duke shkuar drejt e te deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës, duke i shtrënguar duart me njëri-tjetrin.

Simiq e ka përshëndetur fillimisht Elmi Reçiçën, pastaj Bekim Haxhiun dhe Memli Krasniqin, nga ku më pas edhe e kanë vazhduar bisedën e tyre.

Kjo situatë ka ndodhur pak para fillimit të seancës së Kuvendit.
Sidoqoftë, Lista Serbe po refuzon ta jap; votën e tyre pro Demarkacionit, derisa zyrtarët kosovarë shpresat po i mbajnë ende te partia serbe. Besohet se seanca për marrëveshjen me Malin e Zi pritet të mbahet të martën.