Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kështu do të duket bankënota e re me vlerë 50 euro (Video) – Malisheva Press

Kështu do të duket bankënota e re me vlerë 50 euro (Video)

Kartëmonedhat e reja të 50 eurove me tipare më të mira të sigurisë, do të hyjnë në qarkullim më 4 prill.

Ato do të kenë një porter të perëndeshës së Evropës, një karakter që është nga mitologjia greke, e cila do të jetë më vështirë e falsifikuar, shkruan Reuters.

Bankënotës së re do t’i ndryshohet edhe ngjyra, nga e gjelbër në atë blu të errët.

Ky është ndryshimi i radhës i dukjes së bankënotave, pas ndryshimit të monedhave 5, 10 dhe 20 euro.