Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kërvasari: Rryma i mbytë disa krerë dhi një fermeri – Malisheva Press

Kërvasari: Rryma i mbytë disa krerë dhi një fermeri

Në fshatin Kërvasari bujkut Halil Bytyçi i kanë ngordhur disa krerë me dhi.

Sipas burimeve të MalishevaPress brenda fshatit, shkaktar i këtij dëmi ka qenë këputja e rrjetit të energjisë elektrike, i cili sipas banorëve është i viteve 60-ta.

Po ashtu banorët konfirmuan se kanë bërë kërkesë disa herë në KEDS për rregullim të rrjetit por që nuk kanë marr asnjë masë.

Banorët frikësohen edhe për jetërat e tyre dhe të nxënësve, pasi siç shihet ne foto rrjeti është mbi rrugë.

Në vend të ngjarjes kanë dalë Policia e Kosovës dhe ekipa e KEDS-it. /MalishevaPress