Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kërvasari: Rruga kryesore e fshatit e pa pastruar (Foto) – Malisheva Press

Kërvasari: Rruga kryesore e fshatit e pa pastruar (Foto)

Rruga kryesore që lidhë fshatrat Banjë dhe Kërvasari, edhe pas 3 ditëve mbetët vështirë e kalueshme, gjë për të cilën banorët e fshatit kanë shprehur shqetësimin e tyre duke dërguar disa foto në redaksinë e Malishevapress. Po ashtu lexuesit tanë në kushte anonimitetit kanë thënë që kanë bërë edhe apel ndaj komunës për pastrimin e rrugës mirëpo ende nuk janë ndërmarrë masat e nevojshme në këtë drejtim.

Në anën tjetër Komuna e Malishevës vazhdon të pohoj përmes ueb faqes së saj se gjitha rrugët në të gjitha fshatrat janë të pastruara dhe nuk ka problem në qarkullimin e qytetarëve.