Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kërkohen edhe 1 milion euro për të paguar rrymën e serbëve në Kosovë – Malisheva Press

Kërkohen edhe 1 milion euro për të paguar rrymën e serbëve në Kosovë

KOSTT-i sërish ka kërkuar nga qeveria e Kosovës 1 milion euro për të mbuluar humbjet në veri të vendit.

Kjo shumë, siç raporton KTV-ja, do të shpenzohet vetëm për muajin prill.

Gjatë raportimit para Komisionit për zhvillim ekonomik, Arsim Janova, kryetar i bordit të ZRRE-së ka thënë se Kosova vazhdimisht e ka furnizuar veriun me rrymë, por atje funksionon një kompani ilegale që mirëmban rrjetin dhe që u dërgon qytetareve të asaj pjese fatura të energjisë.