Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kërkimet për gjetjen e Muharrem Berishës hynë në ditën e pestë – Malisheva Press

Kërkimet për gjetjen e Muharrem Berishës hynë në ditën e pestë

Edhe  përkundër motit me shi, kushteteve tejët  të rënduara, kërkimet për gjetjen e Muharrem Berishës, po vazhdojnë.
Në kërkim janë të angazhuar edhe  nga  Forca e Sigurisë së Republikës së Kosovës, njësitë e Drerejtorisë  për Emergjenca dhe  mbi njëqind e pesëdhjetë vullnetarë .
Me këtë rast, apelojmë tek të gjithë banorët e zonës që të jenë bashkëpunues dhe çdo informatë të shkoj përmes vijës institucionale dhe të njoftohen organet kompetente.