Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kandidatët e Nismës nga Banja takohen me banorët e lagjes Shala – Malisheva Press

Kandidatët e Nismës nga Banja takohen me banorët e lagjes Shala

Kandidatët eNismës nga  fshati Banjë Abetare Limaj dhe Genc Shurdhaj janë takuar me banorët e lagjes Shala të Banjës të cilëve u kanë kërkuar mbështetjen.

Në njoftimin e postuar nga nëndega e Nismës të fshatit Banjë thuhet:

Takimi i radhës me banorët e lagjës Shala në Banjë, takim mjaft i ngrohtë me banorët e kësaj lagje.
I falënderojm shumë për mikëpritje, njëherit mbështetja ishte e fuqishme e projektit Nisma!