Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Kanalizimi i dëmtuar problem për banorët e Bubavecit (Foto) – Malisheva Press

Kanalizimi i dëmtuar problem për banorët e Bubavecit (Foto)

Një lexues i Malishevapress/ ka dërguar për redaksinë tonë disa foto ku shihet kanalizimi i dëmtuar në fshatin Bubavec dhe ku ujerat e zeza derdhën mbi sipërfaqen e rrugës së këtij fshati. Kjo gjendje e krijuar po u shkakton problem banorëve të fshatit, sidomos ditëve të fundit ku kanë mbretëruar temperatura të larta dhe për pasojë rrjedha e kanalizimit po shkakton kundërmim dhe po paraqet rrezik për përhapjen e infeksioneve. Edhe pse për këtë situatë është njoftuar drejtoria e urbanizmit deri me tani nuk ka ndërmarrë masat e duhura për evitimin e këtij problemi.