Kamioneta fundoset në liqenin e Mirushës (foto)

liqeni1Një kamionetë e cila po lëvizte në rrugën “Imer Krasniqi” (Malishevë-Kijevë), ka humbur drejtimin dhe ka rënë në liqenin artificial të fshatit Mirushë.

Një qytetar për Malisheva Press ka thënë se, shoferi ka arritur të dal shpejt nga kamioneta, dhe ka shpëtuar pa lëndime.

Shkaktar i humbjes së drejtimit thuhet të jetë lëvizja e shpejt e automjetit, dhe dalja në rrugë e një lope.

Në vendin e ngjarjes kanë arritur policia dhe zjarrfikësit, të cilët kanë bërë nxjerrjen e automjetit nga liqeni. /MalishevaPress

liqeni2liqeni4