Kafexholli takon strukturat e LDK-së për përgaditjet e fundit për zgjedhjet lokale

Kandidati i LDK-së Sami Kafexholli ka mbledhur kryetarët e nëndegëve dhe kandidatët për asamble komunale në një takim mobilizues për përgaditjet e fundit për zgjedhjet lokale.