Kafexholli në Pagarushë: ‘’LDK po shpërndahet në çdo familje’’

Sami Kafexholli ka zgjedhur mbrëmë Pagarushën për tu takuar me banorët e fshtatrave Pagarushë dhe Gurisht.

Kafexholli ka thënë se LDK është altrenativa dhe se ajo po shpërndahet në çdo familje.

 

Postimi i plotë:

Sonte, kandidati për kryetar komune z. Sami Kafexholli me bashkëpuntorë, vazhdoj fushatën elektorale në Nëndegën e Pagarushës dhe Gurishtës.

LIDHJA po shpërndahet në çdo familje, kudo në Malishevë. LDK është alternativa e ndryshimit është shpresa e vetme për qytetarët Pagarushës, Gurishtës dhe gjithë Komunës së Malishevës.