Kafexholli në Maxharrë: LDK është e vetmja mundësi

Maxharra ka pritur mbrëmë kandidatin për kryetar nga radhët e LDK-së Sami Kafexhollin.

Kafexholli ka thënë se LDK është e vetmja mundësi për rikthimin e dinjitetit, prespektivës, dhe zhvillimit të Komunës së Malishevës.