Kafexholli në Drenoc dhe Vërmicë: Ka ardhur koha që LDK të qeverisë me Malishevën

Kandidati i LDK-së për kryetar komune Sami Kafexholli ka mbajtur mbrëmë tubim në fshatrat Drenoc dhe Vërmicë ku ka shpalosur programin e tij qeverisës për Malishevën.

Ai ka thënë se LDK po e rikthen besimin e qytetarëve dhe se ka ardhur koha që qeveria e ardhshme komunale të jetë qeveri e ndryshimit me LDK-në në krye.