Kafexholli në Carrallukë shpalos programin e tij qeverisës

Sonte, kandidati për kryetar komune Sami Kafexholli shpalosi programin qeverisës të LDK-së në fshatin Carrallukë.

Kafexholli ka thënë se Lidhja për Malishevën është pranuar në çdo familje të Carrallukës dhe se fitorja e LDK-së me 22 tetorë do të jetë e fuqishme në Carrallukë dhe në gjithë komunën e Malishevës.